Muntpassage 79, 6001 GL Weert    +31 495 – 536 348    info@kaasenko.nl    |   Bezorging in de regio Weert gratis vanaf 25 Euro

Generic selectors
Exacte resultaten
Zoeken in titels
Zoeken in inhoud
Post Type Selectors

Witlofsalade met peer en blauwe kaas

Deze salade maak je met echte winterse smaakmakers en zal het heel goed doen als bijgerecht tijdens het kerstdiner! Maak eens een rauwe witlofsalade met peer en blauwe kaas. Lekker fris, met een bitter en een zuurtje en past bij heel veel kerst recepten!

Als bijgerecht

Tijdens de feestdagen zijn mooie en luxe bijgerechten een absolute must op tafel. Omdat witlof een echte winterse seizoensgroente is, besloot ik een witlofsalade als bijgerecht te maken. Zelf kan ik altijd genieten van ‘schuitjes’ van rauwe witlof met blauwe kaas voor bij de borrel. En daar is deze salade ook een beetje op geïnspireerd! Ik serveer deze witlofsalade met stukjes peer en blauwe kaas. Gebakken spek past hier ook uitstekend bij en laten we natuurlijk de walnoten niet vergeten. Al het goede in een zeg maar. En het zorgt er ook meteen voor dat deze salade bij velen in de smaak zal vallen. Dat is werkelijk een witlof recept dat iedereen wel lust!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kom bij de familie

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen, de lekkerste recepten en alles over kaas en meer.

Aanbiedingen

Ook interessant