Muntpassage 79, 6001 GL Weert    +31 495 – 536 348    info@kaasenko.nl    |   Bezorging in de regio Weert gratis vanaf 25 Euro

Generic selectors
Exacte resultaten
Zoeken in titels
Zoeken in inhoud

WIJ GAAN VERBOUWEN!

Van dinsdag 19 tot donderdag 28 oktober zal de winkel in de muntpassage verbouwd worden. Gedurende deze periode zijn wij gesloten op deze locatie.

Op donderdag 21, vrijdag 22 en zaterdag 23 oktober zijn wij met een beperkt assortiment geopend in de voormalige notenwinkel naast Albert Heijn en tegenover Poelier Buys in de Muntpassage.

U hoeft dus niet zonder uw geliefde kaas, maar bestel bij uw volgende bezoek extra (gevacumeerd voor extra lange houdbaarheid) of bezoek ons tijdens 21, 22 en 23 oktober in onze “noodwinkel”

Graag tot ziens!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Kom bij de familie

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen, de lekkerste recepten en alles over kaas en meer.

Wil je op de hoogte blijven van alles over kaas en meer. Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en al onze aanbiedingen

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Aanbiedingen

Geen producten gevonden

Ook interessant

Koemelk allergie en toch genieten van kaas

Jong belegen kaas is een waar genot voor de ware kaasliefhebbers onder ons en biedt extra belegen kaas een heerlijke smaaksensatie. Oók voor degenen onder ons die een koemelkallergie hebben. Voor hen is er de A2A2 jong belegen kaas en extra belegen kaas.

Lees verder »