Ingrediënten:
kwart bosje basilicum
120 gram bladerdeeg
300 gram cherrytomaatjes
20 gram citroen
1 dl olijfolie
2 cl olijfoliedressing
600 gram gemengde salade
200 gram rucola
400 gram gerookt spek
10 reepjes omelet
400 gram grotchampignons
400 gram kastanjechampignons
25 gram kappertjes
1 teentje knoflook
1 komkommer
400 gram oesterzwammen
400 gram Rommedoe oftewel Herve kaasje
Bereiding
Snijd de komkommer op de snijmachine in de lengterichting in dunne plakken.
Verdeel de gemende sla op de borden en draai de plakken komkommer er omheen.
Roer de olijfolie, kappertjes, basilicum en geperste knoflook tot een dressing en breng deze op smaak met wat peper en zout.
Fruit de diverse soorten paddestoelen licht aan in olijfolie en doe hetzelfde met de spekblokjes.
Blus deze af met dressing.
Snij de Rommedoe in gelijk stukken en verdeel deze over de sla, verdeel vervolgens de champignons en spekjes over de salade en giet wat dressing over de salade.
Snij het bladerdeeg in stukjes en bak deze af in een hete oven op 200 graden.
Garneer het geheel met croutons bladerdeeg, cherrytomaten en rucola.