Muntpassage 79, 6001 GL Weert    +31 495 – 536 348    info@kaasenko.nl    |   Bezorging in de regio Weert gratis vanaf 25 Euro

Generic selectors
Exacte resultaten
Zoeken in titels
Zoeken in inhoud

Salade met Rommedoe cq. Herve kaasje

Ingrediënten:
kwart bosje basilicum
120 gram bladerdeeg
300 gram cherrytomaatjes
20 gram citroen
1 dl olijfolie 
2 cl olijfoliedressing
600 gram gemengde salade
200 gram rucola
400 gram gerookt spek
10 reepjes omelet
400 gram grotchampignons
400 gram kastanjechampignons
25 gram kappertjes
1 teentje knoflook
1 komkommer
400 gram oesterzwammen
400 gram Rommedoe oftewel Herve kaasje

Bereiding
Snijd de komkommer op de snijmachine in de lengterichting in dunne plakken.
Verdeel de gemende sla op de borden en draai de plakken komkommer er omheen.
Roer de olijfolie, kappertjes, basilicum en geperste knoflook tot een dressing en breng deze op smaak met wat peper en zout.
Fruit de diverse soorten paddestoelen licht aan in olijfolie en doe hetzelfde met de spekblokjes.
Blus deze af met dressing.
Snij de Rommedoe in gelijk stukken en verdeel deze over de sla, verdeel vervolgens de champignons en spekjes over de salade en giet wat dressing over de salade.
Snij het bladerdeeg in stukjes en bak deze af in een hete oven op 200 graden.
Garneer het geheel met croutons bladerdeeg, cherrytomaten en rucola.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Kom bij de familie

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen, de lekkerste recepten en alles over kaas en meer.

Wil je op de hoogte blijven van alles over kaas en meer. Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en al onze aanbiedingen

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Aanbiedingen

Geen producten gevonden

Ook interessant

Koemelk allergie en toch genieten van kaas

Jong belegen kaas is een waar genot voor de ware kaasliefhebbers onder ons en biedt extra belegen kaas een heerlijke smaaksensatie. Oók voor degenen onder ons die een koemelkallergie hebben. Voor hen is er de A2A2 jong belegen kaas en extra belegen kaas.

Lees verder »