Muntpassage 79, 6001 GL Weert    +31 495 – 536 348    info@kaasenko.nl    |   Bezorging in de regio Weert gratis vanaf 25 Euro

Generic selectors
Exacte resultaten
Zoeken in titels
Zoeken in inhoud
Post Type Selectors

Pesto-kaas salade

Ingrediënten
4 eetlepels pijnboompitten
1 bosje basilicum ook ongeveer 15 gram
50 gram Parmezaanse kaas
1 teen knoflook
1,5 eetlepel extra vergine olijfolie
peper en zout
150 gram oude kaas

Bereidingstijd
30 minuten

Bereiding

  1. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin.
  2. Pluk de blaadjes van de basilicum. Snijd de Parmezaan in stukken snijd de knoflook ook grof.
  3. Stop 3 eetlepels geroosterde pijnboompitten met de basilicum, Parmezaan en knoflook in een keukenmachine of bakje van de staafmixer. Breng op smaak met zout en peper en voeg 1,5 eetlepel olijfolie toe. Pureer dit mengsel glad.
  4. Rasp de oude kaas en roer dit door de pesto, samen met de overgebleven pijnboompitten.
  5. De oude kaassalade is lekker op een broodje, cracker of toastje.

Afkomstig: Brenda kookt.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kom bij de familie

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen, de lekkerste recepten en alles over kaas en meer.

Aanbiedingen

Ook interessant