Over Ons
Kaas & Ko is een delicatessenzaak en al ruim 20 jaar met veel passie en durf geleid door Kaasmeester en Zytholoog Frank van Dooren.
Behalve lekkere kazen, olijven, tapas en noten & zuidvruchten, verzorgen wij ook voor u buffetten, bruidstaarten (uiteraard van kaas!) en relatiegeschenken op maat.
En als Zytholoog (=biersommelier) verkoop ik uiteraard een assortiment van streekbieren. Natuurlijk kunnen we advies geven bij combinaties van speciaal bieren en wijnen met kaas.
Klantvriendelijk, advies en kwaliteit staan bij ons hoog in de vaandel.
U bent van harte welkom online of in onze winkel.
Frank van Dooren
Openingstijden winkel
- Ma 15 aug: Gesloten
- Di 16 aug: 09:00 – 18:00
- Wo 17 aug: 09:00 – 18:00
- Do 18 aug: 09:00 – 18:00
- Vr 19 aug: 09:00 – 18:00
- Za 20 aug: 08:00 – 17:00
- Zo 21 aug: Gesloten
-
Tutti frutti gedroogd fruit 250 gram
€3,95 -
Studentenhaver ongebrand 200 gram
€4,50 -
De Lekkerste Olijven
de Lekkerste olijven zijn zacht van bite en verrijkt met honing en knoflook. voor personen die de...
-
Gember kristal bollen 200 gram
€4,50 -
Doruvael
U herkent Le Petit Doruvael aan de opvallende rood-oranje kleur. Het jonge kaasje is smeuïg en z...
-
Taleggio
Taleggio DOP is een zachte gewassen korstkaas die afkomstig is uit het gelijknamige dal in het Be...
-
Boerenkaas Jong Belegen
Deze boerenkaas is goed romig en heeft een heerlijke volle smaak. Zowel lekker op de boterham of ...
-
Brie De Meaux
De Brie de Meaux is de oervader van alle briesoorten. Deze kaas wordt gemaakt van rauwe koemelk e...

Alles over Kaas en meer

Hoe kun je kaas het beste bewaren en serveren ?
Hoe kun je kaas nou eigenlijk het beste bewaren zodat deze zo lang mogelijk lekker is. En kaas invriezen, kan

Graskaas is er weer!
Wie voorjaar zegt, zegt graskaas. Dit is de tijd dat de graskaas weer op te verkrijgen is.

Wat betekend nou eigenlijk die + in de aanduiding van de hoeveelheid vet in kaas?
Eerst is het van belang om te weten wat de betekenis eigenlijk is van de nummers op de verpakking van
Recepten
Kaas en Kookt - de kookshow van kaas en ko
Sommige recepten verdienen het om klaar gemaakt te worden door een chef kok. Daarom nemen wij af en toe filmpjes op om de lekkerste recepten aan jullie te laten zien.

Salade met Rommedoe cq. Herve kaasje
Ingrediënten:kwart bosje basilicum120 gram bladerdeeg300 gram cherrytomaatjes20 gram citroen1 dl olijfolie 2 cl olijfoliedressing600 gram gemengde salade200 gram rucola400 gram gerookt

Witlofsalade met peer en blauwe kaas
Deze salade maak je met echte winterse smaakmakers en zal het heel goed doen als bijgerecht tijdens het kerstdiner! Maak

Pesto-kaas salade
Ingrediënten4 eetlepels pijnboompitten1 bosje basilicum ook ongeveer 15 gram50 gram Parmezaanse kaas1 teen knoflook1,5 eetlepel extra vergine olijfoliepeper en zout150 gram oude kaas Bereidingstijd30 minuten Bereiding Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan

Kaashapje
Ingrediënten:3 blokje kaas2 plakjes worstVoor garnering blaadjes basilicum Plaats tussen de blokjes kaas een plakje mediterrane worst en garneer af
Dit is wat klanten over ons zeggen
Frank en zijn team stellen mij nooit teleur. Als ik iets te vieren heb en ik wil een lekkere kaasplank wordt ik altijd weer verrast met lekkere kaas en noten. Ik kan niet wachten tot ik weer wat te vieren heb!
Lise Janssen
Naast kaas en noten ook heerlijke delicatessen. Iedere keer als ik de winkel in Weert bezoek ben ik benieuwd wat ze nu weer voor nieuwe lekkere dingen hebben.
Eric Verheijden
Ik wilde een keer wat anders voor onze bruiloft. Toen werd ik door een vriend gewezen op de kaasbruidstaarten van Kaas & Ko. Ik heb er geen seconde spijt van gehad. Wat een feest en mooie taart was dit.
Ingrid van Hunsel