Muntpassage 79, 6001 GL Weert    +31 495 – 536 348    info@kaasenko.nl    |   Bezorging in de regio Weert gratis vanaf 25 Euro

Generic selectors
Exacte resultaten
Zoeken in titels
Zoeken in inhoud
Post Type Selectors

Kaasplank

Op zoek naar een kaasplankje voor een gezellige borrel? Wij hebben ze voor u samengesteld op basis van smaak, land, seizoen, gelegenheid en prijs.

U kunt ze online makkelijk en snel bestellen, doordat wij de juiste combinaties hebben uitgezocht. Naast het samenstellen van de kaas, worden er bij sommige plankjes ook nootjes toegevoegd. Dat betekent alles voor een gezellige borrel op één plek kopen en dat betekent dat het u niet veel tijd hoeft te kosten.

De volgende kaasplanken en kaasbuffetten worden online in onze webwinkel aangeboden:

Kaasbuffet

Geeft u een feest met familie of vrienden? Iets te vieren met uw vereniging of werk? U wil een kaas –en wijn/bieravond organiseren? Kom dan gerust langs bij ons in de winkel en we maken voor u een offerte op maat of bestel ze rechtstreeks online in onze webwinkel

De buffetten bestaan uit onder andere uit een assortiment van harde, halfharde en zachte Hollandse en buitelandse kazen die worden voorgesneden. Verder worden de buffetten rijkelijk versierd met vers fruit, noten en brood of uitgebreid met vleeswaren.

Voor meer informatie

Kom bij de familie

Aanbiedingen