Muntpassage 79, 6001 GL Weert    +31 495 – 536 348    info@kaasenko.nl    |   Bezorging in de regio Weert gratis vanaf 25 Euro

Generic selectors
Exacte resultaten
Zoeken in titels
Zoeken in inhoud
Post Type Selectors

Kaasbruidstaarten

Een verrukkelijk alternatief!

Uw gasten zullen versteld staan van de rijkdom aan smaken van deze originele variant van de traditionele bruidstaart; een bruidstaart van kaas! Verras hen met een keur aan bijzondere lekkernijen. 

Nu eens géén cake met slagroom en zoete vulling, maar een breed scala aan smaken, voor elk wat wils. Hartig, pittig, kruidig, zacht, romig, van bekende kazen of juist van onbekende, nieuwe smaken; onze kaasbruidstaarten bieden het allemaal. In overleg met u stellen wij een smaakpakket samen dat past bij uw wensen en uw budget. Samen overstijgen wij de verwachtingen van uw gasten. Neem contact met ons op en wij vertellen u alles over de mogelijkheden.

Voorbeeld 1

Een etagère met drie kazen centraal, omlijst met kleine smaakexplosies een aangekleed met olijven, tapenades, brood, fruit en nog veel meer.

Voorbeeld 2

Vele hartige hapjes, parchtig gedecoreerd, completeren deze uitgebreide kaasselectie, met hartvormige kazen als eye-catcher.

Voorbeeld 3

Een waar decoratiestuk in uw feestzaal, zo een tableau vol smaakmakers! Bijzonder en lekker!

Leg uw gasten in de watten met een kaasbruidstaart van Kaas & Ko gebaseerd op een thema of helemaal afgestemd op de sfeer van uw feest. Natuurlijk maken wij een selectie in overleg met u!

Meer informatie

Kom bij de familie

Aanbiedingen