Over Ons
Kaas & Ko is een delicatessenzaak en al ruim 20 jaar met veel passie en durf geleid door Kaasmeester en Zytholoog Frank van Dooren.
Behalve lekkere kazen, olijven, tapas en noten & zuidvruchten, verzorgen wij ook voor u buffetten, bruidstaarten (uiteraard van kaas!) en relatiegeschenken op maat.
En als Zytholoog (=biersommelier) verkoop ik uiteraard een assortiment van streekbieren. Natuurlijk kunnen we advies geven bij combinaties van speciaal bieren en wijnen met kaas.
Klantvriendelijk, advies en kwaliteit staan bij ons hoog in de vaandel.
U bent van harte welkom online of in onze winkel.
Frank van Dooren
Openingstijden winkel
- Ma 15 aug: Gesloten
- Di 16 aug: 09:00 – 18:00
- Wo 17 aug: 09:00 – 18:00
- Do 18 aug: 09:00 – 18:00
- Vr 19 aug: 09:00 – 18:00
- Za 20 aug: 08:00 – 17:00
- Zo 21 aug: Gesloten
-
Weerter Brokkelkaas
Verwen uzelf met onze heerlijk pittige brokkelkaas. Sterk en notig van smaak en voorzien van knap...
-
Mildershoof jong belegen
Deze jonge kaas van de boerderij wordt geproduceerd in Nederweert.
Lekker romig van smaak....
-
Studentenhaver ongebrand 200 gram
€4,50 -
Groentenchips 100 gram
€4,50 -
Kaasplank Normaal
Deze kaasplank wordt voorzien van Hollandse kazen en buitenlandse kazen.
... -
Vliespinda’s 350 gram
€4,50 -
Boerenkaas Truffel
De boerderij truffelkaas wordt gemaakt door boer Slob uit Giessenburg. Voor de bereiding wordt al...
-
Geitenkaas Oud
deze oude geitenkaas is zo smaakvol en lekker om bij een speciaalbier of een rode wijn te nuttige...

Alles over Kaas en meer

Hoe kun je kaas het beste bewaren en serveren ?
Hoe kun je kaas nou eigenlijk het beste bewaren zodat deze zo lang mogelijk lekker is. En kaas invriezen, kan

Graskaas is er weer!
Wie voorjaar zegt, zegt graskaas. Dit is de tijd dat de graskaas weer op te verkrijgen is.

Wat betekend nou eigenlijk die + in de aanduiding van de hoeveelheid vet in kaas?
Eerst is het van belang om te weten wat de betekenis eigenlijk is van de nummers op de verpakking van
Recepten
Kaas en Kookt - de kookshow van kaas en ko
Sommige recepten verdienen het om klaar gemaakt te worden door een chef kok. Daarom nemen wij af en toe filmpjes op om de lekkerste recepten aan jullie te laten zien.

Vegetarische Flammkuchen met pompoen, peren en geitenkaas
aantal personen 2 personen ingrediënten 100g (Hokkaido) pompoen 1 kleine ui of 2 sjalotten 0,5 peer 1 laag Flammkuchen deeg 1

Kruimeltaartje met Taleggio, truffelsalsa en uiencompote
Ingredienten:Poedersuiker: 100 gramEieren: 2 stuksBoter: 250 gramBloem: 375 gramTaleggio kaas: 200 gramTruffelsalsa: 1 theelepelOlijfolie of boter voor de bakkenRode Ui:

Raclette met nieuwe aardappeltjes
Goudgele gesmolten raclette op nieuwe aardappeltjes met koud vlees en zoetzure rode uit is een ideale, snelle maaltijd. Ingrediënten (voor

Frans Uiensoep
Soep met brood en kaas is in veel landen populair. Een klassieker is de uiensoep die bekend werd in Les
Dit is wat klanten over ons zeggen
Frank en zijn team stellen mij nooit teleur. Als ik iets te vieren heb en ik wil een lekkere kaasplank wordt ik altijd weer verrast met lekkere kaas en noten. Ik kan niet wachten tot ik weer wat te vieren heb!
Lise Janssen
Naast kaas en noten ook heerlijke delicatessen. Iedere keer als ik de winkel in Weert bezoek ben ik benieuwd wat ze nu weer voor nieuwe lekkere dingen hebben.
Eric Verheijden
Ik wilde een keer wat anders voor onze bruiloft. Toen werd ik door een vriend gewezen op de kaasbruidstaarten van Kaas & Ko. Ik heb er geen seconde spijt van gehad. Wat een feest en mooie taart was dit.
Ingrid van Hunsel